Donderdag 29 augustus derde veteranencafé in de gemeente Olst-Wijhe

Café De Slinger in Wijhe opent op donderdag 29 augustus wederom haar deuren voor het derde Veteranencafé in de gemeente Olst-Wijhe. Een initiatief, gestart door een groep enthousiaste veteranen samen met de gemeente, waarbij veteranen elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen. Vanaf 19.30 uur zijn veteranen van harte welkom.

In februari en mei van dit jaar vonden de eerste twee cafés plaats. Beide avonden kwamen veteranen uit verschillende leeftijdsgroepen bij elkaar om elkaars verhalen te horen. Ze wisselden ervaringen uit die ze tijdens uitzendingen hebben meegemaakt, maar ook over hoe het was voor familie en vrienden thuis. En het ging over de periode erna; hoe is het nu met je? Denk je nog vaak aan de tijd van toen? Een van de veteranen: “Het is een goeie club mensen! Tijdens de avonden heerst een goede sfeer en we vinden het fijn om elkaar te treffen. Onze deur staat open, dus sluit gerust aan!”

Op woensdag 27 november staat het laatste veteranencafé voor dit jaar gepland. De locatie hiervoor wordt later bekend gemaakt. Die avond is er ook vast een vooruitblik naar 2025: waar ligt de behoefte bij de veteranen zelf? Hoe organiseren we de veteranencafé’s en/of veteranendag in het nieuwe jaar? Ideeën hiervoor zijn welkom.

Over Salland TV

x

Check Also

Werkgroep Expositie De Smidse 2024 – Hellendoorn/Nijverdal

Lezing 1 september 2024: “Zandhazen op Zee” De eerste zondagse lezing in ...