Woensdag 18 mei Scootmobieldag Raalte

De gemeente Raalte organiseert op woensdag 18 mei 2016 een scootmobieldag. Deze dag is leuk en interessant voor iedereen met een scootmobiel.

• Iedereen die een scootmobiel heeft, krijgt een gratis technische controle van onze leverancier RSR. Dit geldt dus ook voor mensen, die zelf een scootmobiel hebben gekocht.
• Iedereen die zelf een scootmobiel heeft gekocht, kan eventuele reparaties tegen gunstige tarieven laten uitvoeren.
• Na de controle ontvangen scootmobielers een gratis veiligheidshesje, zodat ze op straat nog beter zichtbaar zijn.
• Rijschool Oosterlaar geeft (een korte) uitleg over verkeersregels, speciaal voor de scootmobielrijders om 10.00 uur, 12.00 uur en 14.00 uur. Vol=vol, vooraf reserveren is mogelijk: per mail: info@raalte.nl, of via het algemene telefoonnummer van de gemeente Raalte: (0572) 347 799.
• Er zijn oefenmogelijkheden met de scootmobiel onder leiding van ergotherapeuten en andere professionals.
• Mogelijkheid tot aanschaf van hulpmiddelen tegen gunstige prijzen bij RSR en Zorgwinkel Salland.

De scootmobieldag vindt plaats van 9.30 tot 15.30 uur bij de Leeren Lampe aan de Almelosestraat 2 in Raalte. Wethouder Gosse Hiemstra opent de dag om 10 uur. De toegang is gratis en er is een gastvrije ontvangst met koffie/thee en iets lekkers. Bezoekers kunnen gebruik maken van de ingang aan de achterzijde (bij de parkeerplaats). Tijdens deze dag zijn er ook Wmo-consulenten aanwezig om eventuele vragen over de Wmo te beantwoorden.

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...